Mijn wagen0

U hebt niets in uw winkelwagen.

 0

Login om op te slaan

Retourbeleid

Retouren en restituties

Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang. Bij aankomst van uw bestelling raden we u aan uw pakket te openen en te controleren om er zeker van te zijn dat de producten zijn gemaakt in overeenstemming met uw bestelspecificaties. Probeer je jurken zo snel mogelijk uit zonder de jurken te veranderen, de jurken te wassen en de tags te verwijderen. Als u niet tevreden bent met de producten die u heeft ontvangen, lees dan ons retourbeleid zorgvuldig door, zodat we u sneller en effectiever kunnen helpen. Neem contact op met ons serviceteam voordat u de ontvangen producten retourneert, zij zullen u van nuttig advies voorzien. U kunt uw retourverzoek binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket sturen naar Contact . Ons serviceteam zal u verdere uitleg geven over het retourproces.

Opmerking:

We gebruiken de Amerikaanse standaardmaat, in het geval dat onze maat iets kan afwijken van de maat in de winkelstraat, raden we je aan om jezelf te meten en de maat te kiezen die bij je past. U wordt aangemoedigd om te kiezen voor maatwerk.

<† We zullen een volledige terugbetaling verlenen voor defecte, beschadigde of verkeerd verzonden artikelen.

Lees het volgende retour- en teruggavebeleid zorgvuldig door.

1. Defecte, beschadigde of verkeerd verzonden artikelen

We geven een volledige terugbetaling voor defecte, beschadigde of verkeerd verzonden artikelen.

2. Aanpassingsproblemen

Al onze jurken zijn met de hand gemaakt, daarom passen de jurken goed bij u als u ons uw exacte afmetingen geeft. De grootte van elke jurk wordt tweemaal strikt gecontroleerd en als archief genomen. Aan de andere kant hebben onze kleermakers al onze jurken gemaakt met extra stof in de naden om kleine maataanpassingen mogelijk te maken. Zodra je je jurk hebt gemeten en de maat niet klopt, stuur ons dan foto's om het probleem te laten zien, we helpen je meteen.

3. Kleur komt niet overeen

De instellingen van uw computerscherm kunnen de kleur van de afbeeldingen op onze site veranderen. Een lichte kleurafwijking van uw jurk betekent mogelijk niet dat de jurk defect is of verkeerd is verzonden. Als je er echter zeker van bent dat je het artikel in een verkeerde kleur hebt ontvangen, neem dan contact op met ons serviceteam, we bieden je ook een retour- en terugbetalingsservice.

Opmerking: we accepteert uw retour- en restitutieverzoek niet als de kleur van de jurk die u heeft ontvangen correct is in overeenstemming met uw bestelling. U kunt de kleuroptie "als afbeelding" kiezen als u van de kleur op de afbeelding houdt.

Artikelen die niet kunnen worden geretourneerd of geruild

1. Geen retourneringen en geen ruilen voor gepersonaliseerde items.

2. Om hygiënische redenen geen retourneringen en geen ruilen voor bederfelijke waren, oorbellen (inclusief sieradensets met oorbellen) en artikelen voor persoonlijke verzorging (inclusief lingerie, enz.).

UITWISSELINGSBELEID

We bieden op dit moment geen omruilservice voor producten. Omdat alle artikelen op bestelling worden gemaakt, hebben we geen kant-en-klare jurken of producten die kunnen worden verzonden in ruil voor uw geretourneerde artikelen. U moet ongewenste artikelen retourneren (als deze in aanmerking komen voor het retourbeleid) en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen voor de vervangende artikelen. Alle nieuwe bestellingen zijn onderworpen aan de huidige productieperiode.

<† Retour- en restitutieproces

1. Dien binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourverzoek in bij Contact opnemen met de klantenservice. Voeg een uitleg en foto's toe met de reden van uw terugkeer.

2. Zodra onze klantenservice uw verzoek heeft goedgekeurd, zullen we u een retouradres en een productretourformulier verstrekken dat moet worden ingevuld en bij uw retourzending moet worden gevoegd. Stuur de item (s) binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van het retourformulier naar uw lokale postkantoor.

3. Alle retourzending (en) zullen door inspecties gaan. We zullen de terugbetaling verwerken wanneer we bevestigen dat het product de door u genoemde problemen heeft. Zodra de terugbetaling door ons is verwerkt, wordt het geld teruggestort op uw oorspronkelijke bankrekening of online betaalrekening.

4. Originele verzendkosten en retourkosten worden niet terugbetaald.

Opmerking: we zullen de geretourneerde artikelen inspecteren. Zodra we bevestigen dat er geen probleem is met de artikelen, zullen we de terugbetaling onmiddellijk uitvoeren. Over het algemeen duurt het ongeveer 5-12 dagen voor de geld wordt bijgeschreven op uw oorspronkelijke bankrekening die u heeft gebruikt om de bestelling te betalen.

Gebruiksvoorwaarden

Houd er rekening mee dat al onze jurken op bestelling worden gemaakt, wat betekent dat de jurk die je bestelt speciaal voor jou is. Daarom kunnen de jurken niet worden bijgevuld of doorverkocht. Om deze reden kunnen we geen 'buy-many-keep-one'-bestelling accepteren. Zodra uw bestelling is bevestigd, zullen we denken dat u alle artikelen in uw bestelling nodig heeft en strikt ons retour- en teruggavebeleid volgen.

Bestelling annuleren

We begrijpen dat het een zeer belangrijke onderneming is om een ​​jurk te bestellen voor uw speciale gelegenheid, en ons annuleringsbeleid is met dit in gedachten opgesteld. Het is echter belangrijk op te merken dat onze jurken op bestelling worden gemaakt. Als het kleermakersproces eenmaal is begonnen, kunnen de materialen niet opnieuw worden gebruikt. Houd er rekening mee dat er na het plaatsen van uw bestelling nog tijd is om van gedachten te veranderen. Raadpleeg ons annuleringsbeleid hieronder voor meer informatie.

Annuleringsbeleid

- Bestellingen die binnen 24 uur na bevestiging van betaling worden geannuleerd, komen in aanmerking voor volledige terugbetaling.

- Bestellingen die binnen 24 tot 72 uur na bevestiging van betaling worden geannuleerd, komen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling die bestaat uit de volledige verzendkosten en 80% van de aankoopprijs van het product.

- Bestellingen geannuleerd binnen 72 tot 120 uur na bevestiging van betaling komen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling bestaande uit volledige verzendkosten en 50% van de aankoopprijs van het product.

- Bestellingen die meer dan 120 uur na bevestiging van betaling worden geannuleerd, komen alleen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling van de volledige verzendkosten.

- Zodra uw bestelling is verzonden, kan deze niet meer worden geannuleerd.

Als u uw bestelling wilt annuleren, log dan in bij Mijn bestellingen, selecteer de bestelling waar u hulp bij nodig heeft en vraag annulering aan.

Het retouradres: neem contact op met onze klantenservice e-mail: [email protected]