Mijn wagen0

U hebt niets in uw winkelwagen.

 0

Login om op te slaan

Onze garantie

Vertrouwde

Vertrouwd door meer dan 200.000 klanten en blijf tellen. Cindydressy is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van trouw- en formele jurken, met een geweldige reputatie voor het leveren van perfecte jurken voor elke gelegenheid. We maken dagelijks prachtige jurken voor vrouwen en meisjes over de hele wereld en het aantal tevreden bruiden groeit continu.

Aangepast op maat

Alle trouw- en formele jurken zijn aanpasbaar. Elk stuk is op maat gemaakt voor de maten en maten die de klanten ons geven.

Beste kwaliteit

De beste naaisters en ervaren ontwerpers worden ingehuurd, die de nieuwste productietechnieken gebruiken om uw jurk aan te passen. De jurken en jurken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met prachtig vakmanschap. Volledig gevoerd met met de hand genaaide lijsten en versieringen.

Fantastische bezorging

Wereldwijd verzenden, met korte levertijden en redelijke verzendkosten. Een langdurige relatie met bekende vervoerders uit de hele wereld zorgt ervoor dat uw bestelling veilig en snel bij u in de buurt komt.

Uitstekende klantenservice

Ongeacht wie en waar u bent, wanneer u een bestelling wilt plaatsen of ons waardevol advies wilt geven, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen. We waarderen de relatie met u, daarom is ons klantenserviceteam er om u te helpen. 24/7 live chatservice is beschikbaar voor het beantwoorden van alle vragen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit.