Mijn wagen0

U hebt niets in uw winkelwagen.

 0

Login om op te slaan

Hoe te kiezen

Elke dame wil er perfect uitzien op haar bruiloft of andere formele openbare gelegenheden. De fitte gids hieronder geeft enige informatie die nuttig kan zijn voor u bij het kiezen van een perfecte stijl voor uw lichaamstype en thema.

1. A-lijn

Universeel vleiend, het silhouet van de A-lijn is echt de beste vriend van een meisje. Door voorzichtig van de schouders naar beneden te wapperen, scheert het krommingen in plaats van zich eraan vast te klampen, om een ​​elegant silhouet te creëren.

is deze stijl voor jou? Als je een petite bent, voegt A-Line de illusie van lengte toe; als je groot bent, kan het volheid toevoegen, en als je bochten hebt die je liever bedekt, doet de A-lijn dat ook.

2. Baljurk

De meest traditionele van alle jurkensilhouetten, de baljurk voegt bochten toe door de taille te accentueren en sierlijk in een volledige rok te vloeien. De rok is geweldig in het verbergen van volle heupen en het creëren van een prachtig zandloperfiguur.

is deze stijl voor jou? Een perfecte keuze voor formeel of “ sprookjesachtig "geïnspireerde evenementen, de baljurkstijl maakt een prachtig klassieke bruidsjurk. Ziet er geweldig uit op de meeste lichaamstypen.

3. Kolom / schede

Figuur-knuffelzuil jurken zijn er in een verscheidenheid van strapless en backless stijlen. Deze moderne stijl is populair geworden bij bruiden die een chique of strandhuwelijk willen.

is deze stijl voor jou? Een elegante keuze voor iedereen met brede schouders of slanke, atletische lichaamsbouw, het kan ook een petite figuur verlengen. Als er echter bepaalde gebieden zijn die u liever niet accentueert, is het behoedzame ontwerp misschien niet de stijl voor u.

4. Zeemeermin / trompet

Ook bekend als de trompet of " fit & flare ", zijn zeemeerminjurken aan de bovenkant en flair dramatisch rond de knie aangebracht.

is deze stijl voor jou? Zeemeermin silhouetten accentueren de buste, taille en heupen en geven een zandloper figuur, dus het is perfect om te pronken met je rondingen.

5. Empire

Dit rijkensilhouet heeft een bovenlijfje met een hoge taille direct onder de buste. De look kan zacht of vloeiend zijn of meer gestructureerd en klassiek, afhankelijk van de gebruikte stof en snit.

is deze stijl voor jou? Het silhouet van het rijk vestigt de aandacht op, verbetert de taille terwijl de heupen worden verzacht, waardoor het een geweldige look is voor de meeste lichaamstypen.

6. Mini

Voor de super brutale bruid eindigt de steeds populairder wordende bruidsmini tot ver boven de knieën en is perfect om een ​​paar sexy pinnen te laten zien.

Is deze stijl voor jou? Het is het meest geschikt voor informele of outdoor bruiloften en is vooral geschikt voor bruiloften in de zomer. Even vleiend voor langere bruiden met lange benen of kortere bruiden die groter willen lijken op hun speciale dag.

7. Knee-length

Weer een geweldige look voor een casual bruid, deze jurk eindigt net onder de knie.

Is deze stijl voor jou? Veel kleine of ronde bruiden kiezen deze stijl voor zowel elegantie als comfort. Het beste voor recepties of bruiloftsfeesten tijdens de warmere maanden.

8. Tea-length

Theelevige jurken hebben een zoom die overal tussen de onderkant van de knie en de onderkant van de kuit valt, waardoor een elegante maar toch informele stijl ontstaat. Populair in de jaren 1950, deze stijl is een goede keuze voor degenen die een vintage tintje willen toevoegen aan hun bruiloftensemble.

Is deze stijl voor jou? Theelevige jurken zijn ideaal om te pronken met je benen en de aandacht te vestigen op een prachtig paar schoenen! Een populaire keuze als & ldquo; tweede & rdquo; jurk om in te wisselen voor je receptie.

9. Enkellange

De enkellange japon is om de enkels gezoomd en laat je voeten en schoenen zien. De rok kan vol of passend zijn.

Is deze stijl voor jou? Geweldig voor bruiden die zichzelf willen presenteren als slim, stijlvol en modern. Omdat de zoom van deze rok de grond niet raakt, is deze ook zeer gewild voor outdoor bruiloften of voor de bruid die gewoon niet wil dat gasten op cindydressy stappen!

10. Floor-length

Net iets langer dan de trouwjurk met enkellange lengte, is het rokje van deze stijl niet bedoeld om over de vloer te slepen, maar slechts enkele centimeters erboven te zweven. Sommige jurken tot de grond zijn voorzien van details langs de zoom om de stijl te accentueren.

Is deze stijl voor jou? In plaats van je schoenen en voeten bedekt te laten zijn door je jurk, kan het hebben van deze zichtbaar zijn & salvo & quot; je huwelijksensemble. Waarom voeg je geen andere kleur toe aan je trouwensemble, bijvoorbeeld rood, en draag je een paar schoenen in die kleur? De gasten zullen aangenaam verrast zijn als ze een opvallend paar schoenen zien gluren terwijl je door het gangpad loopt!