Mijn wagen0

U hebt niets in uw winkelwagen.

 0

Login om op te slaan

Aandacht & zorg

Product Outsourcing

We beheren en categoriseren een groot aantal vertrouwde fabrikanten op basis van hun speciale kwalificaties, we bouwen ook afzonderlijke profielen voor elke leverancier waarmee we werken en scoren ze volgens standaarden zoals: verdiend positief commentaar, gemiddelde volgorde, enz. Deze site bevat een periodiek evaluatie van de bestaande leverancierslijst om die slecht uitgevoerde leveranciers te elimineren, alleen die goed uitgevoerde en klantgerichte fabrikanten te behouden.

Order bevestiging

Net als in de kledingindustrie zijn de maat en de kleur van de jurk gevoelige elementen, die de winkelervaring van onze klant gemakkelijk kunnen ruïneren. Om deze kansen beter op te lossen, hebben we een Orderbevestigingseenheid opgezet onder de klantenservice; dit apparaat is verantwoordelijk voor het bevestigen van elk detail van uw bestelling.

Productinspectie

We controleren het product voordat het wordt afgeleverd, zelfs als we weten dat onze fabrikanten allemaal betrouwbaar zijn. Hier is hoe het gaat:

1. Uw product wordt geproduceerd volgens het tijdschema dat door ons is samengesteld en het geproduceerde artikel wordt naar ons centrum overgebracht om na voltooiing door een groep goed opgeleide inspecteurs te worden geïnspecteerd.

2. Er wordt een basiscontrole uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het product overeenkomt met de bestelling en we hebben alle gedetailleerde vereisten voor uw bestelling vastgelegd.

3. Ons QC-team zal een grondige inspectie uitvoeren om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit voldoet aan de internationale ISO-kwaliteitsnormen. Elk product dat niet voldoet aan onze QC-normen zal worden teruggestuurd ter vervanging.

4. Voor die producten die zijn overleefd in onze QC, wordt de inspectie doorgegeven aan het verpakkingsteam.

Productverpakking

Ons verpakkingsteam zorgt goed voor elk item dat naar hen wordt overgebracht om mogelijke schade tijdens het verpakken te voorkomen. Onze verpakkingsmedewerkers nemen veel nieuwe manieren om de externe dozen te versterken, om zo uw pakket luchtdichter, waterdichter en drukbestendiger te maken. Ze synchroniseren ook ons ​​leveringsschema met de belangrijkste koeriers zoals UPS, DHL, EMS en met deze We kunnen altijd de best mogelijke pakketten ophalen die naar het Verenigd Koninkrijk zijn verzonden met de vroegst beschikbare vlucht.

Pakket volgen

Kort nadat uw pakket is verzonden, sturen ons logistiek centrum en ons systeem u automatisch een e-mail met uw trackingnummer; u kunt direct beginnen met het volgen van uw pakket; Dat betekent echter niet dat onze plicht hier eindigt, omdat de verantwoordelijkheden nu worden teruggeschakeld naar de klantenservice, en onze medewerker van de klantenservice er altijd staat te wachten totdat uw pakket veilig bij uw deuropening is aangekomen, belangrijker nog, u zijn tevreden over het ontvangen item.

Hieronder nemen we kleding ter illustratie. Dit betekent niet noodzakelijk dat we ons alleen in de kledingindustrie zullen specialiseren. Ben je geschokt door het product dat bij je deuropening is gekomen, dat een superhoge kwaliteit heeft of perfect past? Op onze site heeft ons bronteam altijd al onze leverancierslijst gegraven en vernieuwd om ervoor te zorgen dat onze groothandel, detailhandelaar of eindgebruiker de meest up-to-date producten tegen de laagste prijs kan hebben.

Hoe schoon te maken en te behouden?

Over schoonmaken

De beste manier om een bruidsjurk of avondjurk grondig te reinigen voordat je deze opbergt, is om de jurk mee te nemen naar een professionele reiniger van hoge kwaliteit die is gespecialiseerd in bruidskledij en avondjurken. Als de jurk echter nog steeds erg schoon is met slechts een paar kleine vlekken, zijn er manieren waarop een persoon de jurk thuis kan behandelen of spotten.

1. Bepaal van welke stof de jurk is gemaakt. Als het kledingstuk zijde, kant of een vintage japon is, is het beter om het door een professional te laten reinigen.

2. Inspecteer de jurk grondig om eventuele vlekken op te sporen, waaronder vlekken van transpiratievocht, voedsel, vloeistoffen en make-up. Als de jurk van volledige lengte is, heeft de zoom waarschijnlijk vuil verzameld.

3. Gebruik een witte, droge, absorberende doek om de satijn voorzichtig aan te draaien na het aanbrengen van een geschikte reinigingsvloeistof, zoals beschreven in de volgende stap. Voordat u een vloeistof of schoonmaakmiddel op een vlek aanbrengt, test u deze op een minder zichtbaar gedeelte van de stof om verkleuring van de jurk te voorkomen.

4. Breng waterstof aan op wijn, zweet en bloedvlekken. Waterstofperoxide kan echter bleekstoffen bleken, dus laat het niet te lang op de stof zitten als de jurk een andere kleur heeft dan wit. Voor inktvlekken, breng een lichte spray van haarlak aan. Voor oliehoudende vlekken zoals make-up of voedsel, breng een chemisch reinigingsmiddel of een mengsel van water en zeep aan.

5. Nadat je zoveel mogelijk van de vlek hebt opgezogen, breng je een paar druppels witte azijn aan en dep je opnieuw. Spoel vervolgens het weefselgebied met water, dep opnieuw en laat het gebied vervolgens drogen.

6. Om een ​​vuile zoom schoon te maken, week je de zoomlijn enkele uren in warm water, vermengd met wasmiddel, en zorg je ervoor dat de rest van de jurk uit het water blijft. Met een tandenborstel, wrijf zachtjes langs de zoomlijn met het schuimende water om al het vuil los te maken. Grondig spoelen met water.

7. Hang een jurk niet op een hanger om deze te drogen nadat deze is schoongemaakt. Natte stof is zwaar en de jurk kan uitrekken of scheuren. Leg de jurk in plaats daarvan op een schoon droogrek. Het rek moet van kunststof of van een vinyllaag zijn voorzien, aangezien splinters van een houten de jurk of roest van een metaal kunnen scheuren, waardoor de jurk zou kunnen vlekken.

Over Behoud

Als u evenveel aandacht besteedt aan het behouden van uw jurk als aan het kiezen van het kledingstuk, kan het generaties lang als familiebezit worden genoten.

1. Bewaar de tas waarin je jurk kwam, of neem een plastic zak mee om de jurk te beschermen op weg naar de robot.

2. Vraag uw reinigingsmachine naar een speciale zuurvrije doos om uw jurk in te bewaren en verpak hem in zuurvrij papieren zakdoekje. Je kunt de jurk ook aan het lijfje hangen door bandjes te naaien die iets korter zijn dan het lijfje op de taille, op een gewatteerde hanger te leggen en in een schone witte katoenen hoes te wikkelen.

3. Bewaar de jurk op een gematigde, droge plaats, niet in direct zonlicht.

4. Inspecteer uw jurk op elk jubileum om te controleren op verkleurde plekken of gemiste vlekken en om uw jurk te laten "ademen".